رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: باید امنیت غذایی از مزرعه تا سفره منازل را جدی بگیریم.
کد خبر: ۱۰۰۱۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵ 16 October 2021

به گزارش تابناک کرمانشاه به نقل از فارس، حسین بیگلری با اشاره به روز جهانی غذا (۲۴ مهرماه)، اظهار داشت: هدف برگزاری این روز افزایش توجه مردم به سلامت و امنیت غذایی خود است.

وی گفت: امسال برای این روز شعار «اقدامات ما، آینده ماست» انتخاب شده با این هدف که امنیت غذایی و سلامت غذایی مورد توجه قرار گیرد و افراد در تمام ادوار زندگی به غذای سالم دسترسی داشته باشند.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به شعار از مزرعه تا سفره برای تأمین ایمنی غذای مردم اشاره و بیان کرد: سلامت محصولات کشاورزی باید با دقت بیشتری رصد شود، استفاده از سموم و فلزات سنگین به حداقل ممکن برسد و دام‌های مورد تغذیه انسان‌ها هم از تغذیه سالم برخوردار باشند.

وی هدف از امنیت غذایی را دسترسی سالم به مواد غذایی دانست و گفت: تمامی سازمان‌های مرتبط از کشاورزی و دامپزشکی گرفته تا دانشگاه علوم پزشکی باید امنیت غذای مردم را تأمین کنند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار