به گزارش تابناک به نقل از کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، وی فعالیت شدید جسمی و افزایش دمای محیط را از عوامل تاثیرگذار بر بروز گرمازدگی دانست
این کارشناس تغذیه جلوگیری از وقوع گرمازدگی را برای پیشگیری از آسیب به مغز و حتی نارسایی کلیه ضروری خواند و تاکید کرد: افراد بالای 75 سال، نوزادان و کودکان، افراد مبتلا به بیماریهای مزمن، افراد چاق، افرادی که کار شدید جسمی انجام میدهند و افرادی که به گرما عادت ندارند، مهمترین گروههای در معرض گرمازدگی هستند.
رضازاده اولین اقدام برای فرد گرمازده را انتقال وی به سایه و استفاده از دوش آب سرد اعلام کرد وی یادآوری کرد: افرادی که دچار گرمازدگی شدهاند باید آب خنک حتی همراه با یک قاشق چایخوری نمک به ازاء هر لیتر آب مصرف کنند. کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: سبک کردن لباس و افزایش گردش هوا در اطراف وی نیز برای فرد گرمازده مفید است.
و در خصوص تغذیه برای پیشگیری از گرمازدگی نیز بیان کرد: بهترین نوشیدنی آب خنک همراه مقدار کمی آبلیمو است
وی مصرف عرقیات دارای تبع سرد مانند کاسنی و بیدمشک را نیز مفید خواند و گفت: خاکشیر و خصوصا تخم شربتی که توانایی جذب آب را دارد نیز برای پیشگیری از گرمازدگی مفید است.
رضازاده گفت: آبمیوه طبیعی بدون قند نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه میشود.
وی با بیان اینکه چای و قهوه مدر هستند، مصرف آنها را برای افرادی که در معرض گرمازدگی هستند مضر نداست.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: از بین میوهها نیز میوههای آبدار مانند هندوانه، خربزه و طالبی برای گرمازدگی مفید هستند