به گزارش خبرنگار تابناک؛درپارک شاهد که سالهاست؛محل برگزاری
نمایشگاه های بین المللی است؛به روی هنرمندانی باز است؛که با دست پر غذاهای بومی -سنتی وفرهنگ وآداب
ورسوم شهرشان را به کرمانشاه آورده اند.
جشنواره منطقه سه؛که با حضور مسولین
ودست اندرکاران کرمانشاه وسه استان دیگر که همراه هنرمندانشان،به جشنواره آمده اند؛بازگشایی شد.وپس از سخنرانی
تنی چند از مسولین؛هنرمندان هنر خودرابه نمایش گذاشتند.
در سرزمین آب وسنگ، سفره ای پهن شده
به وسعت چهار فرهنگ و رسوم ؛که در 70غرفه تولیدات وغذاهای بومی خود راازسالاد گرفته تا
دسر و دمنوش را ازچهار استان غربی ایران ،بر سر این سفره گسترانده اند.
هدف از برگزاری این جشنواره که هم
آشپزی دارد؛وهم فرهنگی –هنری است.معرفی غذاهای سنتی واصیل ایرانی؛وجذب وآشنایی
خانواده ایرانی به سمت غذاهای بومی- سنتی است.
نظیر این جشنواره در هشت منطقه از کشور
به مدت سه روز در حال برگزاری است.
خبرنگار:حدیث جمشیدی