معاون امور بهداشتی گفت :در فصل پاییز وزمستان که هوا سرد می شود استفاده از بخاری ها و چراغ های برای گرم کردن محیط خانه مورد استفاده قرار می گیرند.
کد خبر: ۳۳۴۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۷ 24 November 2016
به گزارش تابناک و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه؛ شکیبا گفت:اگر این وسایل دودکش مناسب  نباشند و سوخت آنها ناقص بسوزد گاز مونوکسید کربن تولید می شود.

وی گفت:مونوکسید کربن زمانی که مواد سوختنی مثل نفت،گازوئیل ،بنزین ،گاز،زغال وچوب ناقص بسوزند یعنی در هنگام سوختن انرژی کافی به آنها نرسید گاز مونوکسید کربن تولید می شود.

وی افزود: مونوکسید کربن گازی است که بی رنگ،بدون بو،بدون مزه است و فقط در صورت بروز عوارض آن می توان متوجه حضورش شد که گاهی وقت ها ممکنه برای فهمیدن دیر شده باشد.

وی ادامه داد: به ترتیب که غلظت مونوکسید کربن بالا میرود کندی تنفس ،افزایش ضربان قلب ،سردرد،تهوع ،کاهش حافظه ،اختلال حرکتی و گیجی رخ می دهد و وقتی که به بیش از 50درصد با هموگلوبین خون ترکیب شود باعث ناتوانی در حرکت اندام می شود ودر این حالت حتی اگر فرد هشیار باشد توان نجات دادن خود را ندارد و کم کم هوشیاری را از دست داده و آرام آرام جان خود را از دست می دهد.

 شکیبا در ادامه افزود: هموگلوبین در خون انسان با اکسیژن ترکیب می شود و اکسیژن را به بافت های بدن می رساند اما وقتی مونوکسید کربن در هوای تنفسی باشد به جای اکسیژن با هموگلوبین ترکیب می شود و چون میل ترکیبی هموگلوبین  با مونوکسید کربن حدود 300 برابر بیشتر از اکسیژن است سریعا فرد را به خطر می اندازد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار