دکتر رشیدی
تدوین سند امنیت غذایی فراوردهای خام دامی طی مصوبه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و ابلاغ معاونت سیاسی، امنیتی استانداری به اداره کل دامپزشکی استان واگذار گردید.
کد خبر: ۴۹۹۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۶ 20 June 2015

بنا به اعلام روابط عمومی دامپزشکی کرمان ،دکتر حسین رشیدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان تصویب سند امنیت غذایی در بخش گوشت قرمز،گوشت طیور و شیرخام را گامی مهم در جهت تحول بهداشت موادغذایی دانست.

دکتر رشیدی افزود: تدوین سند امنیت غذایی فراوردهای خام دامی طی مصوبه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و ابلاغ معاونت سیاسی، امنیتی استانداری به اداره کل دامپزشکی استان واگذار گردید.

رشیدی خاطرنشان کرد: سند مذکور در ۳ جلد گوشت قرمز، گوشت طیور و شیر خام تهیه و بعنوان کاری ارزشمند در جهت تبیین وظایف دامپزشکی و نحوه همکاری بین دستگاهی جهت تحقق اهداف مذکور تنظیم گردیده است


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار