مالک باقری در گفتگو با تابناک:
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ۶۳ هزار و ۷۰۰ تن گوشت در استان کرمانشاه تولید می‌شود.
کد خبر: ۶۰۱۹۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۰ 07 May 2018

مالک باقری در گفتگو با خبرنگار تابناک افزود:۶۵۹ واحد مرغداری صنعتی و طیور بومی در استان کرمانشاه در حال  فعالیت و ارایه خدمات هستند.

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اظهار داشت: پرورش مرغ گوشتی در استان کرمانشاه بیشتر در واحد‌های صنعتی صورت می‌گیرد و در برخی مناطق نیز پرورش مرغ گوشتی در واحد‌های سنتی و روستایی نیز انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: نظارت و کنترل هر گونه خودروی حامل طیور، دانه مرغ، کود، تخم مرغ و خودروی حامل فراورد‌های جانبی الزامی است و برای تولید محصول سالم باید بر کلیه مراحل تولید گوشت مرغ نظارت شود.

 

 

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار