شهریار مستوفی در گفتگو با تابناک:
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه گفت: مشکلات عدیده ای در تولید نان کشور وجود دارد که مهمترین آن کیفیت گندم و استفاده از جوش شیرین و نمک در پخت نان است.
کد خبر: ۶۹۲۳۰۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰ 18 December 2018

دکتر شهریار مستوفی در گفتگو با خبرنگار تابناک افزود:مشکلات بسیار عدیده ای بر سر راه تولید نان از مزرعه تا سفره وجود دارد که مرغوب نبودن گندم ، نحوه نگهداری در سیلوها و استفاده از جوش شیرین و نمک زیاد در پخت نان از جمله این موارد هستند.

وی خاطرنشان کرد:باتوجه به اینکه نان غذای اصلی مردم محسوب می شود و مردم کشور ما بیشترین انرژی مورد نیاز بدن خود را از این ماده غذایی تامین می کنند توجه به کیفیت آن امری بسیار مهم محسوب می شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه اظهار داشت:متاسفانه ضایعات نان در کشور ما بسیار زیاد است و این مورد به عدم کیفیت مطلوب نان بر می گردد.

مستوفی تصریح کرد:برخی از دستگاههای پخت نان در کشور از استاندارد لازم برخوردار نیستند. همچنین در برخی از سیلوها شرایط اصولی نگهداری گندم رعایت نمی شود.

 

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار