رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: تاکنون حدود ۸۰درصد کشاورزان خوزستانی که در جریان سیلاب فروردین امسال خسارت دیدند از محل اعتبارات دولتی غرامت خود را دریافت کردند.
کد خبر: ۸۱۳۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳ 13 January 2020

کیخسرو چنگلوایی افزود:پس از  سیل مهیب بهار امسال که بخش کشاورزی خوزستان متحمل خسارات سنگینی شد ۲۳ هزار و ۵۴۱ پرونده با مبلغ نهایی ۶ هزار و ۳۰۰میلیارد ریال تشکیل شد که از این میزان  ۱۸ هزار و ۹۳۵ هزار پرونده توسط پژوهشگاه فضایی تایید و مبلغ چهار هزار و ۷۳۰میلیارد ریال به کشاورزان خسارت دیده از سیل در خوزستان پرداخت شده است.

وی بیان کرد: چهار هزار و ۲۰۵ پرونده نیز مراحل نهایی اصلاح و تکمیل نواقص را طی می‌کنند و ۴۰۱ پرونده نیز مورد تایید قرار نگرفتند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: در زمینه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه نیز تعداد ۱۸ هزار و ۴۴۷ پرونده، معادل پنج هزار و ۲۵۰ بهره بردار خسارت دیده خوزستانی به هشت بانک عامل معرفی، و مبلغی معادل یک هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت دریافت کردند که این خود کمک بزرگی برای بهبود وضعیت زندگی کشاورزان خوزستانی محسوب می‌شود.

وی با بیان این اینکه تعدادی از کشاورزان خوزستانی به دلیل ثبت نکردن به موقع مشخصات،و پایان مهلت قانونی تعیین شده توسط وزارت کشور نتوانستند مراحل تشکیل و تکمیل پرونده را انجام دهند افزود: پس از تکمیل و تعیین تکلیف چهار هزار و ۲۰۵ پرونده باقی مانده توسط پژوهشگاه فضایی، فرصتی دوباره برای ثبت مشخصات به بهره‌بردارانی که موفق به بارگذاری مدارک خود در سامانه نشدند داده خواهد شد تا حقی از کشاورزان خوزستانی ضایع نشود.

در جریان سیلاب فروردین امسال بیش از ۸۰هزار میلیارد ریال به زیرساخت ها و محصولات کشاورزی و نیشکری خوزستان وارد شد.

دولت مصوب کرد برای هر هکتار گندم آبی در خوزستان که در جریان این سیلاب دچار آبگرفتگی شد و از بین رفت مبلغ ۶۰میلیون ریال به صورت نقدی پرداخت کند.

در این سیلاب بیش از ۲۰۰هزار هکتار مزارع گندم ، کلزا ، نیشکر و صیفی‌ به زیرآب رفت و بیش از ۵۰۰هزار تن محصول به ویژه گندم و کلزا نابود شد.

با این وجود کشاورزان خوزستانی امسال به برکت وفور آب و افزایش ذخایر آب پشت سدهای اینستان ، با تولید بی سابقه ۵۵۰هزار تن برنج سفید و معطر، بیش از ۵۰هزار میلیارد ریال درآمد کسب کردند.

استان خوزستان با تولید سالانه ۱۶.۲میلیون تن محصولات کشاورزی ، باغی ، شیلات ، دام ، طیور ، عسل و فراورده‌های دامی و عمل آوری ۱۳۸نوع محصول  از حیث میزان تولید و تنوع آن رتبه نخست را در کشور دارد.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار