قباد محمدی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار کرد:شیر پاستوریزه موجود در استان مورد تایید و سالم گزارش شده است.
وی افزود:حد مجاز آفلاتوکسین در شیر پاستوریزه در کشور یک دهم ppb است و با توجه به اینکه آفلاتوکسین شیر ، از یک دهم بالاتر باشد میزان ppb شیر پاستوریزه در استان سه صدم ارزیابی شده و این میزان برای شیر استان مجاز است.
محمدی تصریح کرد: مردم نگران شیر پاستوریزه عرضه شده در استان نباشند، به طور مداوم بازرسان معاونت از کارخانجات و بازار عرضه آن نمونه برداری کرده و گزارش می دهند بنا براین شیر مصرفی مردم هیچ مشکلی ندارد.
این مسئول تاکید کرد:متاسفانه موضوعی در برخی رسانه ها مطرح شده که سم آفلاتوکسین در مواد لبنی و شیرهای خوراکی وجود دارد، که این حرف کاملا غیر منطقی و غیرواقعی است. این موضوع کذب محض بوده و همشهریان فریب برخی تبلیغات را نخورند.
معاون غذا و داروی دانشگاه در پایان متذکر شد: هم اکنون سرانه مصرف شیر و لبنیات در استان پایین تر از نرم کشوری است.