به گزارش خبرنگار تابناک از
کرمانشاه ، فردین امیری در آیین روز ملی کارشناس اظهار کرد: این کانون سال گذشته درخشانترین وضعیت آموزشی را سپری کرد و در برخی از گروهها برای نخستین بار دوره آموزشی برگزار شد، زیرا نیاز به آموزش هر روز بیشتر از قبل احساس میشود.
رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان کرمانشاه با بیان اینکه کارشناسان رسمی به عنوان بازوی قضایی باید با علم روز آشنا باشند، افزود: براین اساس موضوع آموزش بهروز شده و کمیته آموزش این موضوع را در دورهها لحاظ کرده است.
امیری یکی از مسائل مهم در کانون کارشناسان رسمی دادگستری را تعرفه دستمزد دانست و تصریح کرد: این موضوع در شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری در سال گذشته پیگیری و تعرفه و دستمزد بهروز شد و در همین راستا کتابچهای حاوی تعرفه دستمزد تهیه و به تمام شعب ارسال شد.
وی رعایت تعرفه دستمزد در تمامی موارد، ارسال فیش کارشناسان از طریق سامانه الکترونیکی کانون در تمام شهرستانها، رفع موضوع کارشناسان خبره را از جمله موضوعات مورد پیگیری بیان کرد و گفت: سال گذشته ۲۳۰ کارشناس جدید جذب شد و با برگزاری آزمون امسال، دیگر نیازی به کارشناسان خبره نیست.
رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به تجمیع امور ادارات در کانون کارشناسان از جمله موضوع مولدسازی عنوان کرد: ۲۷۰ پروژه مولدسازی در استان وجود دارد که علاوه بر کمک به استان زمینه این را فراهم میکند که بتوانیم خدمات متقابلی را به ادارات ارائه کنیم.
امیری با اشاره به رفع مشکل تصمیم گیری در مرکز برای استان عنوان کرد: در جلسه شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری مصوب شد که هیچ استانی برای امور کارشناسی اجازه ندارد کار کارشناسی را در استان دیگر انجام دهد و باید از کارشناس همان استان در تمامی امور استفاده شود.
وی با بیان اینکه تخصیص هزینه برای شکایات در شورای عالی موافقت اولیه را دریافت کرده و تنها باید در اصلاحیه قانون وارد شود افزود: هر کدام از پروندهها که در دستانداز بیافتد، یکی از طرفین پرونده به راحتی و بدون هزینه از کارشناس مربوطه شکایت میکند که طی سیر قانونی و صدور حکم و تبرئه کارشناس زمانبر است.
وی تشریح کرد: سال گذشته در پروندههای شکایت از کارشناسان تنها سه درصد منجر به صدور حکم شد که این روند نشان میدهد بسیاری از شکایات واهی هستند و این مشکل به دلیل رایگان بودن شکایت وجود دارد که درخواست شد شکایات در مرحله بدوی و تجدیدنظر با هزینه همراه باشد و این پیشنهاد مورد موافقت اولیه قرار گرفت.
امیری درخواست انتقالی کارشناسان به تهران، ارائه مشاوره حقوق رایگان به همکاران کارشناس در روزهای سهشنبه، پیگیری برگزار جلسات هماندیشی کارشناسان رسمی با قضات، استفاده از ظرفیت کارشناسان رسمی در دادگاه صلح را از جمله موضوعات مورد پیگیری بیان کرد.
در این مراسم از کارشناسان جلال الدین پولکی، محمدعلی آقایانی، زمان نوروزی، جهانشاه پورعظیم، جعفر نظری، محمد قره تپه، مژگان نمکیان، بابک افشاری، حمیدرضا پورمتعبد، عبدالرضا شاکریان، فرهاد سلطانی، منوچهر عباسی، کیوان نیازی، فرشاد خسروی، حمید ظاهری، هادی هدایتی، فریبرز نوری، ولی حاتمی، نادر محمدی و فرزانه منوچهری با اهدا لوح تقدیر شد.
انتهای پیام/