سجاد امینی در گفت و گو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه با اشاره به تعداد ثبتنام شدگان طرح نهضت ملی استان، اظهار کرد: تعداد ۲۲۵ هزار و ۵۳۱ نفر در طرح ثبتنام کردند که از این تعداد ۷۶ هزار و ۳۳۸ نفر تایید نهایی شده اند، مجموع تعداد واحدهای طرح حمایتی نهضت ملی مسکن تاکنون ۴۶ هزار و ۴۷۹ واحد که از این تعداد ۲۰ هزار و ۷۶۱ فعال و ۲۵ هزار و ۷۱۸ واحد در دست اقدام است.
وی افزود: برخی پروژهها تا پایان سال در مرحله سفتکاری و نما و مابقی به ترتیب در سال آتی البته در حد سفتکاری و نما تحویل داده میشود، اگر نازککاری هم انجام شود قطعا زمان بیشتری خواهد برد.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان کرمانشاه با اشاره به مسکن ایثارگران تصریح کرد: برابر دستورالعمل وزارتی تاکنون پروژه ۲۷ هکتاری ظفر با ظرفیت حدود ۲ هزار واحد و پروژههای کوچکتری تعریف شده و در آینده نیز اراضی به این موضوع مهم اختصاص خواهد یافت.
امینی اضافه کرد: استان کرمانشاه بنا به شرایط توپوگرافی، اقلیم کوهستانی و همچنین مرغوب بودن اراضی از لحاظ کشاورزی، قابل قیاس با استانهای کویری کشور نیست و جزو استانهایی است که به شدت با کمبود زمین مواجه است، با همکاری استاندار، جهادکشاورزی و منابعطبیعی سعی شد از اراضی مناسب منابعطبیعی استفاده شود و در برخی موارد هم با مالکین اراضی شخصی مذاکره و بخش عمده اراضی مورد نیاز تامین شد، اما هنوز کمبود زمین وجود دارد و در برخی شهرستانها مانند سرپل زهاب و روانسر این مشکل خیلی بیشتر است.
وی ادامه داد: در صورتی که تامین زمین مانند استانهای کویری کشور ممکن بود، سیاستهای مسکن استان نیز به سمت واگذاری قطعات ویلایی پیش میرفت، اما کمبود زمین باعث شد از منابع موجود حداکثر بهرهبرداری صورت گیرد، از سال ۱۴۰۲ تمام پیشبینیها در سطح شهر کرمانشاه به صورت بلوکهای سه طبقه حیاطدار (بدون پیلوت و پارکینگ در حیاط) و در شهرستانها نیز در صورت تامین زمین به صورت ۲ طبقه انجام شد).
امینی در ادامه بیان کرد: پروژه شهید نوروزی (اراضی اربابی) در مرحله پایان سفتکاری و پروژه شهید علیخانی (فاز یک بهارستان) هم در مرحله گودبردرای و آرماتوربندی است.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان کرمانشاه یادآور شد: نهضت ملی مسکن طرح حمایتی است و برای دهکهای پایین جامعه که مسکن ندارند پیش بینی شده است.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان کرمانشاه با اشاره به مشکلات پروژه ها، گفت: تخصیص اعتبارات به موازات اجرا پیش نمیرود و این عدم همخوانی تاثیر مستقیم و منفی در پیشرفت کار دارد، به عنوان نمونه صرفا برای استان کرمانشاه مقرر شد تسهیلات تا مرحله سفتکاری و نما به صورت کامل پرداخت شود و این ایده به عنوان پایلوت کشوری مطرح شد و در هفته گذشته نیز توسط ریاست جمهوری برای کل کشور اعتبار ابلاغ شد، اما هیچ پرداختی بر اساس آن صورت نگرفته است، چنانچه پرداخت بر اساس دستورالعمل مذکور صورت گیرد، پیشرفت پروژهها رشد بسیار قابل توجهی خواهد داشت.
انتهای پیام/