دشمن جنگ نرم رسانه‌ای را با هدف ایجاد یک فضای روانی شروع می‌کند

گروه استان‌ها _ سرپرست کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه، با تاکید بر بی توجهی به شایعات، گفت: دشمن بعد از شکست جنگ سخت، جنگ نرم را برای رسیدن اهداف پلید خود آغاز می‌کند.
کد خبر: ۱۲۰۲۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳ 19 June 2025

حجت‌الاسلام حجت الله سروری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به کشور و شهادت فرماندهان نظامی و غیرنظامی، اظهار داشت: از سال ۱۳۵۹ تاکنون کشور ایران همواره در حال نبرد است؛ گاه با جنگ تحمیلی، گاه با تحریم، گاه با ترور دانشمندان هسته‌ی، گاه با ترور سرداران عزیزمان، گاه با ترور بیش از ۱۷ هزار مردم بی گناه به دست شقی‌ترین افراد یعنی مجاهدین خلق اکنون با جنگ و کشتن مردم بی گناه وسرداران ودانشمندان کشور؛ این پرچم سه رنگ دوران سختی را پشت سر گذاشته و چهل‌وشش سال دشمنی، جنگ و حملات رسانه‌ای سازمان‌یافته را تحمل کرده است.

وی افزود: امروز نیز علاوه بر جنگ سخت به جنگ روانی وحقه‌های کثیف گذشته رو آورده‌اند. اما در محاسبات خود نسبت به مردم ایران دچار خطای بزرگ چرا که نمی‌دانند ملت ایران بر اساس باور و ایمان قلبی جان خود را فدا می‌کند، اما خاکش را نمی‌گذارد به دست بیگانگان بیفتد.

سرپرست کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه، تصریح کرد: پرودگار فنا ناپدیر، شکست ناپذیر و بی زوال است، همانا پیروزی قیام حق و نابودی باطل است، این سنت از اصول همگانی و همیشگی نظام آفرینش است که کلّیت و دوام دارد، چنان که نه از لحاظ افراد، دگرگونی می‌پذیرد و نه از جهت زمان، بنابراین در تمام جوامع و در همه ادوار تاریخ، باقی و برقرار است، قرآن کریم وقتی وعده پیروزی جبهه حق را بر باطل می‌دهد و باطل را رفتنی می‌داند.

سروری در ادامه گفت: ما برای مجازات اسرائیل مبانی قرآنی و قانونی داریم، رژیم جعلی اسرائیل در ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در سحرگاهان، به مراکز نظامی و غیر نظامی (ایران) حمله و سرداران و دانشمندان ما را به شهادت رساند، بر اساس تبصره ۴ از ماده ۵۱ منشور بین المللی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در وعده صادق ۳ با تمام قوا و به شیوه‌هایی که خود تشخیص می‌دهند، با تمام قوت این رژیم سفاک کودک کش وجعلی صهیونی را نابود خواهند کرد، منطقه خاورمیانه را برای همیشه از لوث این غده سرطانی پاک خواهند کرد.

وی اضافه کرد: دشمن بعد از شکست جنگ سخت در جنگ نرم رسانه‌ای به دنبال این است که با ایجاد یک فضای گسترده روانی در تمام عرصه‌ها اهداف پلید خود ش را دنبال می‌کند، مردم ما نباید مرعوب جنگ روانی دشمن شوند، تمام شبکه‌های معاند مثل اینترنشنال، بی بی سی و ... را تحریم کنید.

سرپرست کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه، در پایان با درخواست از مردم درباره بی‌توجهی به شایعات، ابراز کرد: اگر چه هدف اصلی این قبیل اقدامات دشمنان داخلی وخارجی، القای حس ناامنی، افزایش بار روانی بر جامعه و تحت‌الشعاع قرار دادن موفقیت‌های اخیر جمهوری اسلامی در عرصه‌های دفاعی و نظامی است. اما تجربه نشان داده که مردم فهیم ایران با بصیرت و اتحاد، انسجام وحب میهن دوستی، اجازه تحقق چنین توطئه‌هایی را نخواهند داد.

منبع: تابناک
برچسب ها: تابناک
آخرین اخبار