
«حجت آله غلامعلی دبیر» کمیته زیرساخت ستاد مرکزی اربعین، پس از بازدید از پایانه مرزی خسروی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، اظهار کرد: تقریباً از اربعین سال ۱۴۰۴ تاکنون، این پنجمین بازدیدی است که از پایانه مرزی خسروی انجام میدهم و در خدمت عزیزان استان کرمانشاه هستم.
وی با اشاره به اقدامات عمرانی و زیرساختی انجامشده در یازده ماه گذشته، افزود: با وجود هجوم دشمنان، کارهای زیرساختی ما تعطیل نشده و وضعیت بسیار خوبی را در پایانه مرزی خسروی شاهد هستیم.
دبیر کمیته زیرساخت ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه وضعیت تردد در این مرز روان و مناسب است، تصریح کرد: در حوزه خدمات رفاهی، بهداشتی و سایر موضوعات، با پیگیریهای انجام شده، الحمدلله مشکل خاصی مشاهده نشده است.
وی با اشاره به ساماندهی بهتر پارکینگها نسبت به سنوات گذشته، ادامه داد: یکی از اتفاقات خوبی که امسال در استان کرمانشاه رقم خورد، بحث «زائرکارت» بود که برای اولین بار تجربه شد و زائران قبل از ورود به مرز، تشریفات گمرکی خود را انجام دادند و مستقیماً با اتوبوس به سمت عراق منتقل شدند که تجربهای موفق و رضایتبخش بود.
دبیر با تأکید بر تأمین آب و برق پایدار، گفت: خدا را شکر در حوزه تأمین آب و برق پایدار و سایر موضوعات، مشکل خاصی نداشتیم و نه قطعی برق و نه قطعی آب در سطح پایانه و مسیرهای منتهی به آن داشتیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: خدماتی که نیاز بوده به زوار گرانقدر ارائه شود، در حد مطلوب تأمین شده است.
انتهای پیام/