تابناک-همزمان با آغاز سالروز امامت حضرت ولی عصر (عج)، ۳۳ سری جهیزیه توسط بسیج سازندگی حاجی آباد در مراسمی با حضور سردار هدایت الله امیری جانشین فرماندهی سپاه امام سجاد(ع) به ویژه زوجهای جوان بسیجی این شهرستان اهدا شد. 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه حاجی آباد در حاشیه این مراسم به خبرنگاران گفت: این جهیزیهها با مشارکت زوجین و بسیج سازندگی شهرستان به ارزش هشت میلیارد و 250 میلیون ریال تهیه شده است.
سرهنگ پاسدار محمد سالاری افزود: کالاهای اهدا شده تولید داخل و ایرانی بوده که شامل فرش، یخچال، اجاق گاز ، ماشین لباسشویی، جاروبرقی و سایر ملزومات خانگی است.
وی بیان داشت: این اقدام با هدف ترویج ازدواج آسان و حمایت از کالای داخلی در حال اجراست.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه حاجی آباد اظهارداشت: خدمت به زوجهای جوان به منظور ترویج فرهنگ ازدواج آسان از افتخارات بسیج منطقه بوده و در آینده برای این منظور، برنامه های خوبی در سطح شهرستان پیش بینی شده است.
انتهای پیام/