کشف انواع محموله های قاچاق در فارس؛یکی پس از دیگری

قاچاق در استان فارس بیداد می کند.کشف انواع و اقسام محموله های قاچاق؛از پودر بدن سازی تا مواد محترقه.
کد خبر: ۱۲۴۲۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۹ 10 March 2015
به گزارش تابناک فارس؛با تلاش مأموران پلیس آگاهی استان فارس 202 کیلوگرم پودر بدن سازی قاچاق با ارزشی بالغ بر 700 میلیون ریال توقیف شد.
رئیس پلیس آگاهی استان فارس امروز گفت: مأموران از دپوی کالای قاچاق از نوع پودر بدن سازی در منزلی واقع در شیراز مطلع و پس از هماهنگی با مقام قضایی به محل مورد نظر اعزام شدند.
سرهنگ سیروس حیدری افزود: در بازرسی از منزل و همچنین خودرو پژو پارس پارک شده در آن مکان 168 هزار و 10 عدد کپسول بدن سازی و 202 کیلوگرم پودر بدن سازی قاچاق کشف شد.
وی با اشاره به دستگیری یک متهم در این زمینه افزود: ارزش تقریبی کالای قاچاق کشف شده بالغ بر 700 میلیون ریال برآورد شده است.

۱۳۸ هزار و ۸۰۰ عدد مواد محترقه قاچاق در فیروزآباد فارس کشف شد

سرهنگ حسین ارجمند اظهار داشت: در راستای پیشگیری از ورود مواد محترقه طرحی در محور مواصلاتی فیروزآباد=فراشبند به اجرا درآمد.

وی افزود: ماموران پاسگاه احمدآباد در اقدامی مشترک با پلیس امنیت عمومی شهرستان فیروزآباد 138 هزار و 800 عدد مواد محترقه قاچاق را از یک دستگاه خودرو کشف کردند.

ارجمند گفت: سرنشینان این خودرو بازداشتند شدند و پس از اعتراف، جهت تحقیقات تکمیلی به پلیس امنیت عمومی منتقل و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

کشف 54 دستگاه خودرو سرقتی در شیراز

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز از کشف 54 دستگاه خودرو سرقتی توسط مأموران در یک هفته گذشته خبر داد.

سرهنگ بهادر اسماعیلی افزود: با تلاش ماموران نیروی انتظامی در پاسگاههای مختلف شهرستان در مجموع 368 دستگاه موتورسیکلت و 314 دستگاه خودرو متخلف توقیف و روانه پارکینگ شد.

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز با بیان اینکه در این راستا 47 نفر سارق دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند، افزود: مأموران با اجرای طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر نیز 311 نفر معتاد را دستگیر و در مجموع نزدیک به 80 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف کردند.

وی با اشاره به دستگیری 327 نفر متهم با عناوین مختلف در این مدت گفت: شهروندان هشدارهای پلیسی پیرامون موارد و موضوعات مختلف را در اسرع وقت به پلیس 110 اطلاع دهند.


آخرین اخبار