مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت سیر دراستان 196هکتار است وپیش بینی می شود یکهزار و 493تن محصول برداشت شود.
کد خبر: ۱۰۱۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۴ 27 September 2015
به گزارش تابناک هرمزگان، سید رضا امیری زاده در جمع خبرنگاران افزود:به دلیل مدیریت مصرف آب و خشکسالی های اخیر سطح زیر کشت وتولید محصول سیر تغییری ندارد.
 
وی بیان کرد: عمده کشت سیر در شهرستان بشاگرد  ، حاجی آباد وبندرعباس می باشد.
 
امیرزی زاده تصریح کرد: به دلیل عدم بازار یابی مناسب این محصول صادر نمی شود و سیر تولید شده به بازارهای داخلی استان عرضه می شود
 
وی تاکید کرد: باید با برنامه ریزی مناسب بستری برای صادرات سیر باکیفیت استان با هدف افزایش ارزش افزوده و رونق اقتصادی در بخش کشاورزی فراهم شود.
 
امیری زاده در پایان افزود: در استان 400کشاورز به کار تولید سیر مشغول هستند.
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار