دکتر کیومرث رحیمی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار کرد: این کارگاه در یک مکان غیر بهداشتی اقدام به آماده سازی خمیر و مواد پیتزا با مواد تاریخ انقضای مخدوش شده می نمودند.
وی افزود: پس ازپیگیری های لازم، بازرسان به سرمنشا آن یعنی یک انبار فرآوردههای گوشتی غیر مجاز در یک آپارتمان مسکونی رسیدند که در همان مکان اقدام به عرضه انواع سوسیس و کالباس تاریخ گذشته به صورت عمده میکرد.
رحیمی تصریح کرد:در این بازرسی حدود یک هزار کیلوگرم سوسیس و کالباس، حدود ۳۳۰ کیلوگرم سس کچاپ و بیش از ۵۰۰ کیلوگرم سس مایونز تاریخ گذشته از این مکان کشف و توقیف شد.
وی با اشاره به اینکه بازرسیها در ایام نوروز تا پایان تعطیلات ادامه دارد، گفت: به طور معمول سالنهای زیبایی بانوان، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی، عطاریها و غیره مورد پایش قرار میگیرند، اما اگر موردی هم به صورت گزارش و یا شکایت دریافت شود سریعا به آن رسیدگی خواهد شد.