همزمان با آغاز ایام الله دهه فجر در فرهنگسراهای تهران هر روز به مدت دو ساعت به مردم مشاوره حقوقی و قضایی ارایه می شود.
کد خبر: ۱۷۳۷۴۳
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۹ 01 February 2016
این برنامه مشاوره با هدف توسعه فرهنگ حقوقی و قضایی در بین شهروندان، کاهش جرائم و پرونده های قضایی و جلوگیری از سرگردانی مردم توسط این سازمان و با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی قوه قضاییه و سازمان بسیج حقوقدانان کشور و تهران اجرا می شود.
علاقه مندان می توانند از 12 تا 21 بهمن ماه با مراجعه به همه فرهنگسراهای تهران از مشاوره کارشناسان حقوقدان استفاده کنند.

*اجرای برنامه خ مثل خنده در فرهنگسرای معرفت
اجرای برنامه خیابان انقلاب اسلامی ویژه کودک و نوجوان؛ نمایشگاه کودک انقلابی؛ جشنواره غذایی، مشاوره حقوقی و قضایی، بزرگداشت شهید مدافع حرم (میثم نظری) و اجرای برنامه فرهنگی ادبی خ مثل خنده از جمله برنامه های متنوع فرهنگسرای معرفت است.
در برنامه خیابان انقلاب اسلامی، دانش آموزان با اجرای برنامه های هنری، نمایش و هم چنین اجرای سخنرانی ، بازی و مسابقه با ابعاد مختلف انقلاب اسلامی و فلسفه وجودی این نهضت در چند برنامه آشنا می شوند
14 بهمن این فرهنگسرا میزبان طنز پردازان صدا و سیما خواهد بود.
فرهنگسرای معرفت در میدان شهرزیبا، بلوار شهران، بعد از زیرگذر شهید همت واقع است.

*برپایی ایستگاه های فرهنگی هنری در هشت میدان شهر تهران
همزمان با آغاز ایام الله دهه فجر ایستگاه های فرهنگی هنری در هشت نقطه شهر تهران با حضور چهره های برتر فرهنگی و ورزشی انقلاب اسلامی در ۱۲ و ۱۳ بهمن ماه پذیرای شهروندان تهران است.
در این غرفه ها که ایستگاه های شادی نام دارند، از مردم با اهدای یک شاخه گل و شیرینی پذیرایی می شود. 
همچنین اجرای نغمه های انقلابی و تئاترهای خیابانی و برپایی نگارگذر از تصاویر مبارزه های زمان انقلاب از برنامه های ویژه این ایستگاه های شادی است. 
در این ایستگاه های فرهنگی چهار ویژه برنامه با هدف تقویت باورهای انقلابی پذیرای شهروندان است، در برنامه «طریق الشهدا» که در آن به اجرای طرح «پایم را جای یک شهید انقلاب اسلامی می گذارم» می پردازد و در این برنامه مخاطبان با شهیدان انقلاب اسلامی و مدافعان حرم هم عهد می شوند. 
از برنامه های دیگر مشترک در این ایستگاه ها یادداشت نویسی روی دیوار اقتصاد مقاومتی است، در این برنامه مخاطبان باید به پرسش «وظیفه من و شما چیست؟» پاسخ دهند. این طرح با شعار «ایرانی، کالای ایرانی بخر» فعالیت می کند. 
همچنین مردم می توانند شعارهای انقلابی را روی دیوار بنویسند و این برنامه خاطرات فرزندان نسل انقلاب را زنده نگه می دارد. 
علاقه مندان می توانند با حضور در این غرفه ها با دیواری که روی آن نوشته شده «اجازه نفوذ نمی دهیم» عکس یادگاری بگیرند.
این ایستگاه های فرهنگی در میدان های ولی عصر(عج)، انقلاب، صادقیه، صنعت، تجریش، امام حسین(ع) و خراسان به همراه چهارراه ولی عصر(عج) از ساعت ۹ صبح تا اذان مغرب میزبان شهروندان است.

*جشنواره تئاتر و سرودهای انقلابی ' ایران ما ، انقلاب ما ' در منطقه 18
جشنواره تئاتر و سرودهای انقلابی 'ایران ما، انقلاب ما' با شرکت دانش آموزان 145 مدرسه دخترانه و پسرانه در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم و در قالب 71 گروه سرود و 74 گروه تئاتر از 17 تا 26 بهمن امسال به همت فرهنگسرای خاتم، مدیریت فرهنگی منطقه و مشارکت اداره آموزش و پرورش منطقه 18 برگزار می شود.
سرود های آوای مدرسه، آزاد ، کتب درسی ، حماسی و انقلابی محورهای بخش سرود جشنواره هستند.

*شور انقلاب در نگارخانه های پایتخت
همزمان با فرارسیدن سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تعدادی از نگارخانه های پایتخت به استقبال این روز رفته اند.
برگزاری نمایشگاه های عکاسی از دوران انقلاب اسلامی در نگارخانه های پایتخت می تواند، تصویری روشن را از آن روز و روزگاران به نمایش بگذارد.

*نگارخانه مریم
30 اثر از «مجموعه عکس های مستند انقلاب» از آثار عکاسان دوران انقلاب اسلامی است که بیانگر خیزش مردم مسلمان ایران در سال ۱۳۵۷ است.
این مجموعه به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و با مشارکت انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس گردآوری و سال گذشته منتشر شد و تا ۲۱ بهمن برای بازدید عموم دایر خواهد بود.
نگارخانه مریم در خیابان کریمخان، بوستان حضرت مریم (س) واقع است.

*موزه هنرهای دینی امام علی (ع)
نمایشگاه عکس هایی از انقلاب با عنوان «با شاهدان» مجموعه ای از گنجینه موزه آثار عکاسان دوران انقلاب تا ۳۰ بهمن در موزه امام علی (ع) دایر است.
در این نمایشگاه ۲۵ عکس سیاه و سفید و رنگی در ابعاد ۱۰۰ در ۷۰ و ۵۰ در ۷۰ از عکاسانی چون محسن شاندیز، محمد صیاد، زنده یاد کاوه گلستان، زنده یاد بهمن جلالی، محمود کلاری، هادی هراجی، رعنا جوادی، هنگامه گلستان و تنی دیگر یادآور روزهایی از شهریور ۵۷ تا ۲۲ بهمن ۵۷ است.
علاقه مندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند تا ۳۰ بهمن به نشانی خیابان ولی عصر، بالاتر از میرداماد، روبه روی بزرگراه نیایش، بلوار اسفندیار، شماره ۳۵، موزه امام علی(ع) مراجعه کنند.

*موزه عکسخانه شهر
نمایشگاه عکس «با چشم تاریخ» مجموعه برگزیده ای از آثار عکاسان صاحب نام این حوزه همچون بهمن جلالی، رعنا جوادی و هادی هراجی است. 
این نمایشگاه تا ۲۹ بهمن همه روزه به جز روزهای تعطیل دایر است. علاقه مندان می توانند برای بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۰ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۸ به نشانی میدان هفتم تیر، خیابان بهار شیراز، نبش میدان بهار شیراز مراجعه کنند. 

*نگارخانه فانوس
«تولد نور» عنوان نمایشگاهی از ۱۸ قطعه عکس و پوستر انقلابی با محوریت روزهای مبارزه مردمی است که با هدف آشنایی مخاطبان با ماهیت انقلاب اسلامی، در نگارخانه فانوس به نمایش درآمده است.
این نمایشگاه تا ۲۲ بهمن در فرهنگسرای رازی واقع در میدان قزوین، خیابان شهید مرادی میزبان علاقه مندان است.

*خورشید انقلاب
در نمایشگاه «خورشید انقلاب» تعداد ۱۴ قطعه عکس از لحظات ماندگار و خاطره ساز انقلاب اسلامی به نمایش درآمده است. عکس هایی از لحظه تاریخی ورود حضرت امام خمینی (ره) به ایران، سخنرانی در بهشت زهرا و تظاهرات های مردم در بهمن سال ۵۷، حکومت نظامی در شهرهای مختلف کشور و ... در این نمایشگاه توجه بازدیدکننده را به خود جلب می کند. علاقه مندان برای دیدن این آثار به نشانی میدان ابوذر، خیابان سجاد جنوبی، میدان بهاران، فرهنگسرای بهاران مراجعه کنند.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار