يك کارشناس بهداشت عمومی گفت: در مطالعات بررسی شده، سیر، شنبلیله، خرفه، شوید، دانه کتان، اسفرزه، گردو، بادام زمینی، روغن هسته انگور، نان جوی دو سر، ترخون، سپستان، سماق ودانه کنگر فرنگی هر کدام به شکل های مختلف موجب کاهش کلسترول و LDL)چربی بد خون) و افزایش HDL)چربی خوب) می‌شود.
کد خبر: ۲۲۹۴۵۵
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۸ 14 May 2016

به گزارش تابناك رضوي، آسیه محمدی درباره گیاهان دارویی مؤثر در کاهش چربی خون اظهار كرد: افزایش چربی خون به معنای بالا رفتن مقدار تری گلیسرید یا کلسترول از مقدار طبیعی آن‌ها در خون است.

به گفته وی افزایش چربی خون با تجمع در دیواره رگ‌ها باعث تنگی آن‌ها و به دنبال آن افزایش خطر ابتلا به سکته مغزی و قلبی می‌شود. با توجه به اهمیت موضوع افزایش چربی خون، لزوم استفاده از دارویی که بتواند ضمن استفاده طولانی مدت عوارض کمتری داشته باشد، اهمیت پیدا می‌کند.

این کارشناس بهداشت عمومی افزود: امروزه استفاده از داروهای گیاهی کاهنده چربی خون با استقبال گسترده‌ای رو‌به‌رو شده است. در مطالعات بررسی شده، سیر، شنبلیله، خرفه، شوید، دانه کتان، اسفرزه، گردو، بادام زمینی، روغن هسته انگور، نان جوی دو سر، ترخون، سپستان، سماق ودانه کنگر فرنگی هر کدام به شکل های مختلف موجب کاهش کلسترول و LDL)چربی بد خون) و افزایش HDL)چربی خوب) می‌شود.

محمدی با بيان اين مطلب كه داروهای گیاهی کاهنده چربی خون عوارض کمتر و تأثیر زیادی دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت درمان چربی خون بالا و تأثیر بیش‌تر و بهتر و عوارض کمتر گیاهان دارویی بر کاهش چربی خون، مطالعات بیش‌تری برای استفاده از داروهای گیاهی بر روی جمعیت انسانی و هم چنین افزایش آگاهی بیماران در استفاده از گیاهان دارویی به جای داروهای شیمیایی باید صورت گیرد.


منبع: تسنيم


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار