به گزارش تابناک کهگیلویه وبویراحمد،معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد از
غیراستاندارد بودن ۹۰ درصد دستگاههای پخت نان در استان خبر داد.
سالار
حسینپور امروز در جمع خبرنگاران به پایین بودن کیفیت نان در استان
کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و اظهار داشت: پایین بودن کیفیت نان به دلیل
پایین بودن قیمت آن است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و
تجارت کهگیلویه و بویراحمد به آزادسازی قیمت نان در استان اشاره کرد و
گفت: علیرغم آزادسازی قیمت نان، کیفیت نان استان همچنان پایین است.
وی
با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد دستگاههای پخت نان در سطح استان
غیراستاندارد هستند، بیان کرد: نبود کارگر ماهر و آموزش دیده از عمده دلایل
ضعف در کیفیت نان است.
این مسئول تصریح کرد: ضروری است اداره کل
استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد بر دستگاههای پخت نان در استان نظارت
بیشتری داشته باشد و دستگاههای غیراستاندارد پخت نان را جمعآوری کند.
حسینپور
با بیان اینکه بیشتر خبازان نانواییهای از استان همجوار به خصوص چهار
محال و بختیاری هستند، برگزاری کلاسهای آموزشی فنی و حرفهای برای خبازان و
کارگران نانواییها را ضروری خواند و افزود: خبازان و کارگران نانواییها
در کلاسهای فنی و حرفهای آموزشهای لازم را فرا میگیرند.
معاون
نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت کمفروشی و تخلفات چانه را از
مهمترین تخلفات گزارش شده نانواییهای استان دانست و بیان کرد: بیشترین
شکایات و اعتراضات مردم به نان لواش است.
وی به میزان آرد توزیع شده
در مناطق روستایی و عشایری اشاره کرد و افزود: میزان آرد توزیع شده در
مناطق روستایی و عشایری ۱۷۵۰ تن با سبوسگیری ۷ درصد است که ۶۵۰ تن سهمیه
عشایری و ۱۱۰۰ تن سهمیه مناطق روستایی است.
این مسئول تصریح کرد: سه
کارخانه آرد مارون، آبشارگستر و آرد نشاسته در سطح استان فعالیت میکنند
که در مجموع ظرفیت تولید هر سه کارخانه ۲۳۳ هزار تن است، ضمن اینکه
کارخانههای استان با تمام ظرفیت در حال فعالیت هستند.