استاندار قزوین تاکید کرد:
استاندار قزوین گفت: برای کاهش خسارات ناشی از حوادث غیر مترقبه استفاده از تکنولوژی های جدید در بخش کشاورزی در دستور کار باشد
کد خبر: ۵۹۷۱۷۰
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۴ 28 April 2018

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابناک قزوین،عبدالمحمد زاهدی درجلسه فوق العاده مدیریت بحران برای بررسی سرمازدگی استان که روز پنجشنبه در استانداری برگزار شد اظهارداشت: متاسفانه شاهد سرمازدگی در ۲۲ استان کشوربودیم و این خسارت در استان قزوین بیشتر از سایر نقاط است که باید برای آن چاره اندیشی کنیم.

استاندار بیان کرد: بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان خسارت سرمازدگی در کشور است که شاید در ارزیابی دقیق تر این میزان بیشتر هم شود اما بازدیدهایی که در تاکستان و الموت و قزوین داشتیم آسیب های این مناطق خیلی زیاد است.

زاهدی گفت: شاید در دو سال اخیر تاخیر در پرداخت مطالبات بیمه کشاورزان کمی موجب بی اعتمادی بیمه شدگان شده اماباید کشاورزان را توجیه و تشویق کنیم که اگر محصولات خود را بیمه نکنند ممکن است همه سرمایه خود را در یک حادثه ازدست بدهند.

وی اضافه کرد: اداره ترویج کشاورزی باید اطلاع رسانی به کشاورزان را به طور مستمر جدی بگیرد و آنها را قبل از حوادث آگاه کند و راههای کاهش خسارت را نیز آموزش دهد تا بتوانیم حوادث را مدیریت کرد.

به گفته زاهدی،متاسفانه حدود ۲۰ درصد از کشاورزان استان بیمه شده اند و ۸۰ درصد فاقد پوشش بیمه هستند که باید برای گسترش پوشش و فراگیر شدن آن برنامه ریزی کنیم.

وی اضافه کرد: نحوه ارزیابی خسارت های وارد شده و کاهش زمان پرداخت خسارت بیمه باید مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم بموقع به کمک آسیب دیدگان بشتابیم و دغدغه آنها را کم کنیم.

استاندار بیان کرد: باید برای دادن مهلت به کشاورزان آسیب دیده که از گذشته بدهی دارند اقدام کرده و اگر نیازمند تسهیلات جدید بودند نیز آن را پرداخت کنیم.

زاهدی گفت: باید از تجهیزات مدرن در بخش کشاورزی استفاده کنیم تا کشاورزان را از شرایط جوی آگاه کنیم و راه کاهش خسارت را هم بیاموزیم تا دچار بحران نشوند.

وی اضافه کرد: باید بتدریج به سمت کشاورزی مدرن حرکت کنیم و با کمک نمایندگان مجلس، ستاد مدیریت بحران کشور ردیف اعتباری خوبی برای تامین تجهیزات مدرن دریافت کنیم.     

استاندار یادآورشد: باید به سمت گونه های مقاوم برویم تا در حوادث غیرمترقبه کشاورزان آسیب کمتری ببینند و در کنار آن کشاورزان را از تک محصولی هم خارج کنیم.

وی اظهار کرد: همه ساله ازحوادثی مانند سیل، زلزله، سرمازدگی وگرمازدگی، صاعقه وطوفان میلیاردها تومان به کشور خسارت وارد می شود که باید از جیب همین ملت تامین کنیم لذا منطقی است که با به روز شدن خود و تجهیزاتمان این خسارتها را به حداقل برسانیم.

 

در این جلسه بهمن طاهرخانی و حمیده زرآبادی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، ایرج زاهدپور مدیرکل مدیریت بحران استان، فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مدیران دستگاههای اجرایی نیز حضور داشتند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار