تابناک چهارمحال وبختیاری- امام جمعه بروجن گفت: متأسفانه مطالعه سیره عملی حضرت زهرا (س) دقیق نیست، گفت: زوایای پنهان بسیاری از زندگی ائمه اطهار (ع) و به ویژه وجود مقدس حضرت زهرا (س) وجود دارد که باید از سوی مبلغان برای آحاد جامعه تبیین و تفهیم شود که اگر نگاه‌ها دین‌دارانه و دین‌مدارانه باشد می‌توانیم شاهد نمود عملی سیره این بزرگواران در جامعه باشیم.
کد خبر: ۷۰۵۵۰۵
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۸ 20 January 2019
به گزارش تابناک شهرکرد- حجت‌الاسلام علیرضا هراتی‌مطلق سیره عملی حضرت فاطمه زهرا (س) را در پنج محور تشریح و اظهار کرد: عشق و ارادت حضرت زهرا (س) به ساحت امیرالمؤمنین به عنون امام زمان در خطبه فدکیه ایشان که منشور امامت، ولایت و ولایتمداری در اسلام است، به عنوان اولین محور سیره زندگی این حضرت نمود می‌یابد که این عشق و ارادت به ویژه پس از رحلت پیامبر بارز است و ایشان در این راه از جان مبارکشان مایه گذاشتند.
امام جمعه بروجن با اشاره به عشق و علاقه  آسمانی حضرت زهرا (س) و امیرالمؤمنین (ع)، تصریح کرد: مودت میان این دو بزرگوار به حدی بود که از لحاظ احساس و عواطف علاقه بسیاری به هم داشتند و از دیگرسو، شهادت حضرت زهرا (س) برای وجود مقدس امیرالمؤمنین سخت و طاقت‌فرسا بود تاحدی که لحظه وداع حضرت زهرا با امیرالمؤمنین از غمبارترین لحظات تاریخ است.
هراتی‌مطلق با اشاره به محور دوم سیره زندگی حضرت زهرا (س) در امر تربیت فرزندان، به سخنی از امام خمینی (ره) استناد کرد و گفت: از یک خانه محقر کوچک افرادی تربیت شدند که در آسمان اسلام و دین درخشیدند و الگوی بشریت شدند.
این کارشناس دینی در استان اضافه کرد: وقتی امام حسن (ع) به امامت می‌رسند، حضرت امام حسین (ع) به عنوان پیرو و برادر، در رکاب ایشان قرار می‌گیرند و در تشییع ایشان نیز، وجود نازنین حضرت امام حسین (ع) متولّی غسل و تکفین و تدفین ایشان در بقیع می‌شوند.
وی در مبحث تربیت فرزندان با نام بردن از اسامی شریف فرزندان حضرت زهرا (س)، تأکید کرد: تمامی این بزرگواران تربیت شده بیت علوی بودند و الگوهای تربیتی برای تمام جوامع و عصرها محسوب می‌شوند و در نقلی می‌خوانیم که امام حسن (ع) احادیث و اقوال ایراد شده از سوی پیامبر اسلام (ص) را از بر، و در خانه برای مادر بزرگوارشان نقل می‌فرمودند.
هراتی‌مطلق در تشریح محور دیگری از شخصیت حضرت زهرا (س) به شیوه رفتار ایشان با والدین اشاره و تصریح کرد: یکی از القاب ایشان ام‌ابیهاست و به ویژه  در سال‌های بعد از عام‌الحزن (سال دهم هجرت و وفات حضرت خدیجه  و ابوطالب عموی پیامبر(ص))، سرپرستی امور پیامبر به حضرت زهرا محول شد و در روایات داریم که وقتی وجود مبارک پیامبر (ص) بعد از تحمل مشکلات به خانه می‌رسیدند، گرد و غبار از روی ایشان می‌زدودند و تسلی خاطر ایشان بودند.
وی ساده‌زیستی را یکی دیگر از محورهای سیره زندگی این بزرگوار برشمرد و افزود: روایات و اقوال بسیاری در این باب در متون دینی موجود است که بر روحیه بخشنده و ساده‌زیست و نیز خانه محقر علوی و فاطمی، با اسباب و وسایل محدود و مختصر تأکید دارند.
هراتی‌مطلق ادامه داد: در خانه علوی، حضرت امیرالمؤمنین(ع) به انجام کارهای بیرون می‌پرداختند و حضرت زهرا (س) در خانه آنقدر کار می‌کردند که بر اساس روایات، در زمان آسیاب کردن غله، دستاس منزل ایشان خونی می‌شد.
نماینده ولی فقیه در شهر بروجن با بیان اینکه متأسفانه مطالعه سیره عملی حضرت زهرا (س) دقیق نیست، گفت: زوایای پنهان بسیاری از زندگی ائمه اطهار (ع) و به ویژه وجود مقدس حضرت زهرا (س) وجود دارد که باید از سوی مبلغان برای آحاد جامعه تبیین و تفهیم شود که اگر نگاه‌ها دین‌دارانه و دین‌مدارانه باشد می‌توانیم شاهد نمود عملی سیره این بزرگواران در جامعه باشیم.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار