قباد محمدی در گفتگو با تابناک:
 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:کنترل مواد اولیه قبل از ورود به کارخانجات مواد خوراکی و آشامیدنی از نظر کیفیت و سلامت مواد اولیه است و هیچ مواد اولیه‌ای نمی‌تواند وارد کارخانه تولید مواد خوراکی شود مگر اینکه سلامت آن توسط غذا و دارو تایید شده باشد.
کد خبر: ۷۲۲۹۱۶
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۶:۳۴ 07 March 2019

قباد محمدی در گفتگو با خبرنگار تابناک افزود: ۲۷ محصول کشاورزی به طور مداوم از میادین عرضه میوه و تره بار نمونه برداری شده و در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو آزمایش می‌شود.

وی خاطر نشان کرد:صنعت گوشت و محصولات دامی نیز باتوجه به اهمیت و گستره عرضه و مصرف آن، باید به درستی پایش شده و مورد نظارت و ارزیابی دقیق قرار گیرد.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت:شیوه نامه‌ای مشخص تهیه و اجرا شود و شرح وظایف هر سازمان و ارگان در خصوص نظارت بر صنعت گوشت و محصولات دامی دقیقاً‌مشخص شده و نقش هر ارگان تعیین  شذه است.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار