معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: باید طرح توسعه ۲۰۰ بنگاه اقتصادی استان را استارت بزنیم و با جدیت پیش ببریم.
کد خبر: ۸۷۹۶۶۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰ 25 July 2020

به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه به نقل از ایسنا،هدایت حاتمی در آیین افتتاح مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه که امروز (4 مرداد) برگزار شد از التهابات اقتصادی که امروز بر فضای کشور حاکم است یاد کرد و گفت: امروز دشمنان تمام قد ایستاده‌اند تا اقتصاد کشور ما را زمین‌گیر کنند و یکی از مهمترین بخش‌هایی که در این زمینه تحت تاثیر قرار گرفته فعالیت بنگاه‌های اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، حاتمی ادامه داد: این التهابات باعث شده واحدهای تولیدی در زمینه تامین مواد اولیه، فروش محصولات، هزینه‌های حمل و نقل و... به دلیل جهش قیمتی که در ماه های اخیر داشته ایم، شرایط بی‌ثباتی را تجربه کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه از ثبات اقتصادی به عنوان یکی از مهمترین ملزومات فعالیت‌های اقتصادی یاد کرد و افزود: این وظیفه حاکمیت است که ثبات اقتصادی را ایجاد کند که البته مسئولین تمام تلاش خود را در این زمینه به کار گرفته اند و عقیده داریم با تلاش بخش‌های مختلف و یاری خداوند از این شرایط سخت هم عبور خواهیم کرد و دوباره نشاط به اقتصاد کشور برمی‌گردد.

حاتمی با بیان اینکه نباید در چنین شرایطی دست روی دست بگذاریم، افزود: حتی در همین شرایط سخت هم باید ایده‌های بزرگ برای حرکت رو به جلو داشته باشیم و کارها را پیش ببریم.

وی از برنامه‌های اقتصادی که با وجود همه دشواری‌ها در کرمانشاه تعریف شده هم یاد کرد و سرمایه‌گذاری 20 هزار میلیارد تومانی را از مهمترین آنها برشمرد و گفت: این سرمایه‌گذاری در برابر پتانسیل‌هایی که کرمانشاه برای سرمایه‌گذاری دارد عدد بزرگی نیست، اما شاید به جهت آنکه ما تاکنون برای این میزان سرمایه‌گذاری ورزیدگی پیدا نکرده‌ایم، هدف‌گذاری بزرگی به نظر برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه تحقق این میزان سرمایه‌گذاری را برای استان ضروری دانست و تاکید کرد: کلید نجات اقتصاد کرمانشاه، سرمایه‌گذاری است.

حاتمی با بیان اینکه برای آنکه امسال هم شاهد کاهش سه درصدی نرخ بیکاری در استان باشیم باید این میزان سرمایه‌گذاری را محقق کنیم، افزود: تحقق آن کار یک نفر یا یک بخش نیست، بلکه همه باید پای کار بیایند و فضا را برای جذب سرمایه‌گذاران مثبت کنند.

وی خواستار همکاری دستگاه قضایی استان هم شد و عنوان کرد: مسئولیت این دستگاه ایجاد شفافیت اقتصادی است تا سرمایه‌گذاران بدانند شرایط برای کسانی که به دور از رانت قصد به دست آوردن سود مشروع را دارند، فراهم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یکی دیگر از ملزومات تحقق هدفگذاری سرمایه‌گذاری 20 هزار میلیارد تومانی را توسعه بنگاه‌های اقتصادی موجود در استان دانست و تاکید کرد: در حال حاضر 200 بنگاه اقتصادی داریم که امکان توسعه آنها فراهم است که باید کار آنها با جدیت استارت زده شود.

به گفته این مسئول، در سال گذشته 10، 12 واحد تولیدی استان طرح توسعه خود را آغاز کردند و امسال این تعداد باید بسیار بیشتر باشد.

حاتمی آموزش و وجود نیروی کار ماهر را نیز از دیگر مواردی دانست که می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری در کرمانشاه کمک کند و افزود: خانه صنعت و معدن با راه‌اندازی آموزشگاه فنی و حرفه‌ای گام خوبی در زمینه پیوند بین آموزش و صنعت برداشته است.

وی از اهمیت مهارت آموزی جوانان و تاثیر آن در افزایش بهره‌وری هم یاد کرد و گفت: بسیاری از اقتصادهای مهم دنیا از همین راه بزرگ شده‌اند و ما هم باید در این راه قدم برداریم.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار