معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم از اجرای طرح اصلاح وزن کشتار مرغ «پرورش مرغ 42 روزه» در قم خبر داد.
کد خبر: ۹۶۲۵۲
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴ 17 September 2015
به گزارش تابناک قم به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، حسین علی بیگی در گفت و گویی با اشاره به اینکه سن کشتار مرغ یکی از عوامل موثر در بهبود شاخص های اقتصادی تولید است، اظهار داشت: اساس سیاست این معاونت کاهش هزینه های تولید، کاهش ضایعات، افزایش بهره وری، بهبود کیفیت گوشت مرغ و با توجه به ملاحظات سلامت جامعه با هدف گذاری جهت کاهش سن کشتار مرغ و پرورش مرغ 42 روزه و به دنبال آن کاهش وزن کشتار مرغ زنده می باشد.

وی به اهداف و مزایای طرح اصلاح وزن کشتار و پرورش مرغ 42 روزه اشاره کرد و بیان داشت: کاهش بیماری ها و درصد تلفات واحدهای مرغداری و کاهش هزینه های سوخت و انرژی در یک دوره پرورش از جمله مزایای این طرح به شمار می آید.

علی بیگی کاهش ضریب تبدیل غذایی و افزایش بهره وری را یکی دیگر از مزایای اجرای این طرح دانست و خاطرنشان کرد: با کاهش سن کشتار، دوره های پرورش در سال افزایش پیدا می کند و از این موضوع به اقتصادی شدن تولید کمک خواهد کرد.

وی گفت: کاهش هزینه های واکسیناسیون و درمان، صرفه جویی ارزی در بخش خوراک ها، دارو، واکسن و غیره و ساماندهی تولید جوجه یک روزه از دیگر مزایای اجرای این طرح محسوب می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم ادامه داد: با اجرای این طرح و با استفاده از ظرفیت موجود و بدون افزایش کمی مرغداری ها تولید در سال افزایش پیدا می کند.

علی بیگی اضافه کرد: با اجرای این طرح و با توجه به استانداردسازی کمی و کیفی لاشه صادرات گوشت مرغ به طور قابل توجه افزایش پیدا خواهد کرد.

وی افزایش تعداد دفعات جوجه ریزی ، کاهش هزینه های گرمایشی و خنک کردن سالن به ازای هر کیلوگرم جوجه پرورشی و افزایش بهره وری از منابع موجود سالن ، کارگر و سرمایه و همچنین کاهش ریسک سرمایه گذاری را از مزایای این طرح برشمرد و افزود: افزایش سن کشتار مرغ در پایین آمدن بهره وری تولید در مرغداری های گوشتی نقش مهمی دارد.

وی با اشاره به اجرای طرح مناسب ترین سن کشتار مرغ های گوشتی گفت: اقتصادی شدن تولید، کاهش هزینه ها ، افزایش تقاضا برای تولید جوجه یک روزه ، کاهش قیمت تمام شده هر کیلوگرم گوشت ، کوتاه شدن زمان برگشت سرمایه و افزایش کیفیت گوشت تولیدی از دیگر مزایای این طرح است.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار