به گزارش مشرق، نسیم
باقری نسامی - کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو در مورد راههای
پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان که یکی از مشکلات شایع روزهداری در روزهای
گرم و طولانی تابستان است نکاتی را بیان کرد که میتوان با رعایت این نکات
از شدت احساس تشنگی و کم آبی بدن مقابله کرد.
- مصرف هرگونه نوشیدنی
حاوی کافئین به دلیل مدر بودن موجب تشدید تشنگی میشود بنابراین نوشیدن
چای پُررنگ و انواع قهوه و نوشابههای گازدار کافئین دار مناسب نیست.
-
مصرف آب به همراه غذا و به مقدار زیاد موجب رقیق شدن شیره گوارشی و
انزیمهای موثر در هضم غذا است بنابراین موجب اختلال در هضم و جذب مواد
غذایی و درد شکم و نفخ خواهد شد.
- بهترین زمان نوشیدن آب کافی یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از مصرف غذایی سحر است.
- بهترین روش برای کاهش عطش و رفع تشنگی مصرف سبزیجات و میوه جات آبدار و فیبردار در وعده های سحر و افطار است.
-
نوشیدن انواع شربت با درصد شیرینی بالا میزان تشنگی را افزایش میدهد.
همچنین مصرف افراطی غذاهای پرپروتئین، پرچرب و شور موجب افزایش تشنگی
میشود.