تابناک فارس به نقل از ایانا: سیدناصر حسینی اظهار کرد: در شهرستان ارسنجان 19 واحد تولیدی پرورش مرغ گوشتی فعال وجود دارد که در سه ماهه دوم سال جاری 12 واحد اقدام به جوجهریزی به میزان 304 هزار قطعه کردند و در مجموع بیش از 516 تن گوشت سفید در شهرستان ارسنجان تولید و روانه بازار مصرف شد.
وی افزود: سامانههای نظارت بر کیفیت و بهداشت تولید مرغ در استان کاملا فعال و مراحل تولید مرغ از ابتدا تا انتها توسط کارشناسان ناظر فنی مدیریت و همچنین ناظران بهداشتی شبکه دامپزشکی کاملا کنترل شده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان تصریح کرد: از عمده مشکلات مرغداران، گرانی بیش از حد نهاده ها و دان مرغی وهمچنین کمبود آن در بازار آزاد است.