آغاز بکار شورای استراتژیک در دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی مازندران از راه اندازی شورای استراتژیک به منظور ارزیابی مراکز در دانشگاه‌­های علمی کاربردی این استان خبر داد.
کد خبر: ۹۶۴۱۹
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۸ 17 September 2015
به گزارش تابناک مازندران  نشست روسا و کارشناسان مراکز آموزش علمی‌ کاربردی مازندران با حضور رئیس دانشگاه جامع علمی‌ کاربردی مازندران و اعضای شورای اسلامی شهر آمل در مرکز آموزش علمی‌ کاربردی ساخا برگزار شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی‌ کاربردی مازندران حسنعلی آقاجانی بر ایجاد فن بازار در دانشگاه جامع تاکید کرد و اظهار داشت: حدود 240 محصول در بخش کشاورزی؛ فرهنگ و هنر دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران تولید شده که ارائه آنها ر جشنواره‌­ها و بازارچه‌­ها صورت می­‌گیرد.
ایشان با با بیان اینکه تاکنون مستندسازی خوبی از تولید محصولات و فنون مراکز علمی‌ کابردی در استان انجام نشده است، خاطرنشان کرد: ایجاد فن بازار نقش مهمی در جذب سرمایه‌گذار دارد و کارآفرینی را در استان تسهیل می‌کند.
 آقاجانی با اعلام اینکه شورای استراتژیک در دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران فعالیت خود را آغاز کرده است، تصریح کرد: در دیداری که مدیران دانشگاه­‌های استان در سفر ریاست جمهوری به مازندران خواهد داشت, نتیجه نظام ارزیابی مراکز به همراه برنامه استراتژیک دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ارائه خواهد شد.
وی بیان کرد: اکنون 245 شاخص برای ارزیابی مراکز در نظر گرفته شده تا در سال­‌های آینده به سطح مدیریت مطلوبی در مراکز علمی و کاربردی استان برسیم.
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی ساخای آمل هم در این نشست به سابقه 10 ساله این مرکز در آموزش‌های آکادمیک و تخصصی اشاره نمود وبیان کرد: مسئولان واحد استانی می‌توانند از ظرفیت مرکز ساخا با موافقت رشته‌های جدید و مرتبط استفاده کنند.
آصف بهاری با بیان اینکه این مرکز از بدو تاسیس بدنبال درآمدزایی برای خود نبوده است، تصریح کرد: فارغ التحصیلان رشته­‌های تخصصی مورد نیاز شهرداری­‌ها بویژه رشته آتش­‌نشانی هم اکنون در کشور سهم عمده‌­ای در ارتقا سطح خدمات دارند.
وی با انتقاد از شیوه سیاست کارآفرینی در دانشگاه جامع گفت: کارآفرینی در رشته‌های مختلف سبک خاص خود را دارد ولی در حال حاضر شاهد مباحث تولید محصول در سیاست کارآفرینی دانشگاه جامع هستیم.
وی حمایت مدیران شهری  و شورای اسلامی شهر آمل از مرکز ساخا را به عنوان نقطه قوت این مرکز عنوان کرد و افزود: این مرکز آماده تدوین رشته­‌های جدید در حوزه تخصصی شهرداری است که به نتیجه رسیدن آن همکاری مسئولان استانی و کشوری را می‌­طلبد.
 وی با بیان اینکه کارآفرینی برای رشته­‌های زیر گروه اجتماعی، فرهنگی، فنی و صنعتی باید به صورت جداگانه بررسی شود، ادامه داد: در کنار این تمهیدات باید سطح توقعات خود را با سطح کیفی دانش پذیری و دانش پژوهی دانشجویان مراکز متناسب کنیم تا به نتیجه­‌های کاربردی خود در بازار کار  و اجتماع برسیم.



اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار