نظرپور با بیان اینکه در سال جاری ۱۲ میلیون جوجه ریزی در استان همدان انجام شد، گفت: با توجه به اثر روانی شیوع تب کریمه- کنگو در دام‌ها نیمه اول سال مصرف گوشت قرمز کاهش یافت و همین موضوع باعث افزایش مصرف مرغ در کشور شد.
کد خبر: ۵۰۰۲۶۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳ 27 September 2017
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان همدان طی نیمه دوم سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است.

به گزارش مهر؛ محمد نظرپور گفت: جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان همدان طی نیمه دوم سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد افزایش  داشته است.

وی گفت: طی نیمه نخست سال گذشته در استان همدان ۱۰ میلیارد و ۶۰ هزار جوجه ریزی انجام شد.

نظرپور با بیان اینکه در سال جاری ۱۲ میلیون جوجه ریزی در استان همدان انجام شد، گفت: با توجه به اثر روانی شیوع تب کریمه- کنگو در دام‌ها نیمه اول سال مصرف گوشت قرمز کاهش یافت و همین موضوع باعث افزایش مصرف مرغ در کشور شد.

محمد نظرپور افزود: ماهانه بین ۱.۵ تا دو میلیون قطعه جوجه ریزی در این استان انجام می شود.

 وی اظهار داشت: در تامین جوجه یک روزه موردنیاز واحدهای مرغداری فعال، مشکلی وجود ندارد و بخشی از جوجه مورد نیاز در استان و بخشی نیزاز خارج استان تامین می شود.

وی با اشاره به اینکه در نیمه نخست امسال تولید تخم مرغ نسبت به سال گذشته ۳۸ درصد افزایش داشته است، گفت: بیشترین افزایش تولید مربوط به ماه های خرداد، تیر و مرداد بوده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار