رئیس جهاد کشاورزی شهرستان همدان گفت: خاک‌ورزی حفاظتی در شهرستان همدان به ۱۳ هزار هکتار در یک سال اخیر گسترش یافته است.
کد خبر: ۸۵۴۳۴
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۱ 30 August 2015

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان همدان گفت: خاک‌ورزی حفاظتی در شهرستان همدان به ۱۳ هزار هکتار در یک سال اخیر گسترش یافته است.

به گزارش مهر؛جواد رشیدی در جمع خبرنگاران با اشاره به مهم ترین فعالیت های این سازمان از شهریورماه سال ۹۳ تا کنون، اظهار داشت: پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون ۷۱ هزار و ۴۳۱ میلیون ریال، عملیات مبارزه با سن غلات در سطح ۳۳ هزار و ۵۳۷ هکتار و عملیات کنترل علف های هرز در مزارع غلات به مساحت ۹ هزار و ۲۰۰ هکتار از جمله این فعالیت هاست.

وی با بیان اینکه اجرای طرح IPM در باغات، گلخانه ها و مزارع سیب زمینیدر قالب قرارداد با هفت کلینیک بخش خصوصی در سطح جهار هزار و ۲۷۰ هکتار در همدان صورت گرفته، افزود: کنترل آفات و بیماری های محصولات زراعی، پرداخت تسهیلات به واحدهای گلخانه ای به میزان ۱۸ هزار و ۲۴۰ میلیون ریال و توزیع کود به میزان ۱۵ هزار تن در یک سال اخیر از سوی جهاد کشاورزی شهرستان همدان صورت گرفته است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان همدان با اعلام گسترش خاک ورزی حفاظتی به ۱۳ هزار هکتار در شهرستان گفت: ۷۰۰ تن بذر اصلاح و توزیع شده است.

رشیدی به پیگیری احداث نهالستان به مساحت سه هکتار و توریع نهال یارانه دار ملی به تعداد حدود ۲۳ هزار اصله در همدان اشاره و عنوان کرد: در دهه فجر سال گذشته شش پروژه تولیدات دامی با اعتبار بیش از ۲۲ هزار و ۴۰۰ میلیون ریال و اشتغالزایی ۲۹ نفر، شش پروژه تولیدات دامی با اعتبار ۲۸ هزار و ۶۶۵ میلیون ریال و اشتغالزایی ۴۱ نفر در هفته جهاد کشاورزی سال جاری و نیز سه پروژه تولیدات دامی با اعتباری بیش از ۲۹۷ میلیون ریال و اشتغالزایی ۱۸ نفر در هفته دولت امسال افتتاح شد.

وی با اشاره به آموزش چهار هزار و ۷۵۰ نفر روز از بهره برداران بخش کشاورزی و نیز ۵۴۰ نفر روز از زنان روستایی همدان، گفت: اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار به تعداد ۴۷ طرح با مساحت ۹۵۰ هکتار با اعتبار ۶۱ هزار ۷۵۹ میلیون ریال در یک سال اخیر صورت گرفته است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان همدان به شروع عملیات اجرایی بند انحرافی و کانال آبرسانی روستای حاجبی آباد با اعتبار ۲۲۰ میلیون تومان اشاره کرد و افزود: شروع عملیات اجرایی طرح کانال آبرسانی به روستای علی آباد ورکانه و شورین با اعتبار ۱۰۵ میلیون تومان و تکمیل کانال آبرسانی روستای تفریجان با اعتبار ۹۴ میلیون تومان از دیگر اقدامت صورت گرفته در مدت زمان یاد شده بوده است.

رشیدی ادامه داد: شناسایی و اطخار کتبی جهت جلوگیری از تغییر کاربری ۳۵۰ مورد، ۳۰ مورد معرفی به دادگاه، پاسخ استعلامات درخواست انشعاب برق ۵۶ مورد و تصویب تخصیص ۳۰ درصد از پساب تصفیه شده فاضلاب شهرستان به بخش کشاورزی از اقدامات اخیر است.

وی به اشاعه فرهنگ عدم کشت دوم به منظور صرفه جویی در مصرف آب اشاره و عنوان کرد: اقدام به اجرای روش های نوین آبیاری قطره ای و کم فشار در سطح مزارع پایلوت نیز صورت گرفته است.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار