اختصاص 2 میلیاردریال برای توسعه نهالستان ملایر

رئیس اداره منابع طبیعی ملایر با بیان اینکه سالانه به طور میانگین در شهرستان حدود ۲۰۰ پرونده تصرف اراضی منابع طبیعی وجود دارد، گفت: در حدود ۹۸ درصد از این موارد رای به نفع اداره منابع طبیعی صادر می‌شود.
کد خبر: ۲۲۷۴۹
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱ 15 April 2015
رئیس اداره منابع طبیعی ملایر با بیان اینکه سالانه به طور میانگین در شهرستان حدود ۲۰۰ پرونده تصرف اراضی منابع طبیعی وجود دارد، گفت: در حدود ۹۸ درصد از این موارد رای به نفع اداره منابع طبیعی صادر می‌شود.

به گزارش تسنیم؛ علی‌مروت امیری در ملایر با بیان اینکه وسعت شهرستان ملایر ۳۲۱ هزار هکتار است، اظهار داشت: ۱۷۰ هزار هکتار از این میزان اراضی ملی و ۱۳۸ هزار و ۲۱۴ هکتار آن مرتع است.

وی با بیان اینکه در ملایر حدود ۵ هزار و ۷۱۲ هکتار جنگل و اراضی جنگلی وجود دارد که ۶۶۷ هکتار آن جنگل‌های دست‌کاشت است، افزود: اراضی جنگلی که در گذشته جنگل بودند و در حال حاضر آثارشان بر جای مانده است مانند منطقه لشکردر نیز در شهرستان ۴ هزار و ۸۸۳ هکتار مساحت دارند.

امیری میزان ذخیره‌گاه‌های جنگلی شهرستان را نیز حدود ۱۶۲ هکتار اعلام کرد و گفت: سالانه به صورت میانگین در شهرستان حدود ۲۰۰ پرونده تصرف اراضی منابع طبیعی وجود دارد که در حدود ۹۸ درصد موارد رای به نفع اداره منابع طبیعی صادر می‌شود.

وی افزود: در این زمینه جز شهرستان‌های پیشرو در استان هستیم ولی نیاز به نیروی بیشتری داریم که در صورت اضافه شدن نیروها می‌توانیم یک پاسگاه حفاظتی به شهرستان اضافه کنیم و باقی کارها نیز به اعتبارات مصوب برمی‌گردد.

امیری با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ در زمینه حفاظت از اراضی منابع طبیعی تصریح کرد: بیشتر در سال‌هایی که آب و هوا مساعد است و مردم دیم می‌کارند منابع طبیعی را شخم می‌زنند و تصرف می‌کنند.

رئیس اداره منابع طبیعی ملایر با بیان اینکه سال گذشته در بحث اسناد منابع طبیعی حدود ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار سند اراضی ملی را اخذ کردیم و به مالکیت دولت درآوردیم، افزود: حدود ۴۰ هزار هکتار از اراضی ما فاقد سند بوده است.

وی افزود: حدود ۵۰ درصد این مسئله با کمک و همکاری اداره اوقاف حل شده است و سال گذشته حدود ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از این اراضی را سند گرفتیم و امیدواریم امسال نیز بتوانیم این مقدار را تا ۱۰ هزار هکتار برسانیم.

امیری با اشاره به تخصیص۲۰۰ میلیون تومان برای توسعه فعالیت نهالستان ملایر اظهار داشت: نهالستان قدس ملایر تنها نهالستان استان است که سالانه حدود ۴۰۰ هزار تولید نهال در این نهالستان داریم اما با توجه به کمبود اعتبارات در این بخش، با تخصیص این اعتبار می‌تواند به ۶۰۰ الی ۷۰۰ هزار نهال نیز برسد.

 

 

 

منبع: تسنیم
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار