به گزارش ایسنا؛
استان دارای تنوع غذایی زیادی است و علاوه بر انواع غذاهای رسمی که در
غذاهای ایران آورده شده، طبخ بعضی از انواع غذاهای محلی از جمله آش کاچی، آش گندم،
آش عماج، آش ترشی، اشکنه و تاس کباب نیز رواج دارد.
طرز تهیه سرداشی به این صورت بوده که ابتدا گوشت گوسفندی، سیب زمینی
خام، پیاز، فلفل سبز، سیب زمینی، گوجه فرنگی ورقه شده و ادویه مورد دلخواه را با
هم چرخ کرده و ورز می دهیم و در داخل تابه چرب شده پهن می کنیم. سپس سیب و گوجه
ورقه شده را روی آن چیده و چنانچه گوشت کم چرب بود می روغن نیز به آن اضافه می کنیم.
در سال های گذشته سرداشی را در داخل تنور سنگک می گذاشتند که این روش
هم اکنون نیز توسط برخی افراد صورت می گیرد.
بعد از آماده کردن مواد، فر را با درجه 140 به مدت یک تا دو ساعت در
داخل فر قرار می دهیم.