محمدحسن لطفی افزود: بیماری تب کریمه کنگو از خطرناکترین بیماری های ویروسی است که از طریق کنه و گوشت حیوانات آلوده به خصوص گوسفند به انسان منتقل می شود .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه بیشترین موارد ابتلا به این بیماری از طریق ذبح غیربهداشتی دام و تماس با لاشه دام های آلوده است افزود: از کشتار دام در خارج از کشتارگاهها و مراکزی که زیر نظارت دامپزشکی نیستند خودداری شود.
وی با بیان اینکه شهروندان گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند گفت: گوشت قرمز خریداری شده را به مدت 24 ساعت و جگر را به مدت 48 ساعت در یخچال خانگی با دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد نگهداری سپس بسته بندی و مصرف کنید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: همزمان با فرارسیدن فصل گرما افرادی که در تماس مستقیم با دام زنده و گوشت قرمز هستند، رعایت موارد بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو جدی بگیرند.