کار شناس بهداشت محیط در گفتگو با تابناک
کارشناس بهداشت محیط، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: واحدهایی قنادی ملزم به رعایت نکات بهداشتی در تهیه و عرضه زولبیا و بامیه ماه رمضان به مشتریان هستند.
کد خبر: ۴۳۴۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۴ 03 June 2017
اجرایی امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تابناک از کرمانشاه، اظهار کرد: واحدهای عرضه کننده آش و حلیم باید مورد تایید دانشگاه علوم  پزشکی باشد.

وی با بیان اینکه غذای سالم، با مواد اولیه سالم و بهداشتی و باید در ظروف پاکیزه و با طبخ بهداشتی تهیه شده باشد، افزود: افراد برای تهیه حلیم و... از ظروف مورد تایید ما استفاده کنند.

کارشناس  بهداشت محیط گفت: ظروف یکبار مصرفی که برای مواد غذایی استفاده می شود بهتراست برپایه مواد گیاهی  باشد، و از ریختن غذای داغ در ظروف یکبار مصرف و پلاستیکی خودداری شود.

اجرایی ادامه داد: افراد در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی عرصه کنندگان مواد غذایی در ماه رمصان می توانند با شماره گیری* ۱۹۰* به کارشناسان ما دراین اطلاع دهند.

گفتگو از حدیث جمشیدی
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار