به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه ؛برای مقابله با ویروس کرونا تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است و بیماران کرونایی که در خانه قرنطینه میشوند باید مواد غذایی مناسب را دریافت کنند.
در زمان ابتلا به کرونا مایعات، الکترولیت ها، سدیم و پتاسیم مورد نیاز بدن را باید با خوردن میوه و سبزیجات تامین کرد.
در زمان ابتلا به کرونا ، مصرف آبمیوه رقیق شده و چای کمرنگ می تواند موارد مناسبی برای تامین آب بدن باشد.
در این مدت باید پروتئین و ویتامین بدن تامین شود. تخم مرغ وگوشت مرغ بهترین مواد غذایی حاوی پروتئین می باشد.
رژیم غذایی در این مدت باید سبک باشد، به گونه ای که انرژی زیادی برای هضم مصرف نشود و سوپ مرغ با سبزیجات و هویج و جو بهترین گزینه است.
باید حجم غذا کم و تعداد دفعات بیشتر شود که میتوان به جای سه وعده پر حجم ۶ وعده کم حجم مصرف شود.
مصرف ویتامین C نیز در این مدت بسیار اهمیت دارد . مرکبات منبع خوب تامین این ویتامین است و با مصرف پرتقال، نارنگی و کیوی میتوان ویتامین C بدن را تامین کرد.
فرد مبتلا به کرونا نیاز بدن به ویتامین D را باید با مصرف مکملها تامین کند که به همین منظور مکملهای ۵۰ هزار واحدی ویتامین D ماهی یکبار باید مصرف شود.(علاوه بر مبتلایان به کرونا افراد سالم هم باید ویتامین D مصرف کنند.)
هویج، کدو حلوایی و جگر به شرط تازه بودن منبع تامین ویتامین A هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک بسیاری میکند.
همچنین لبنیات نیز با شرط کم چرب بودن، تازه بودن و پروبیوتیک بودن باید مصرف شود.
در دوران ابتلا به کرونا به هیچعنوان فست فود، سرخ کردنی ها، چربی و نمک زیاد نباید مصرف شود چرا که این مواد دارای چربی ترانس بالا و اشباع است.
نوشابه، شکر و نوشیدنیهای شیرین سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند و مبتلایان به کرونا نباید این مواد را در رژیم غذایی خود استفاده کنند.
توصیه هایی که در مورد تغذیه افراد مبتلا به کرونا ارائه می شود باید با مستندات علمی باشد و باید توجه داشت کسی که توصیه میکند از لحاظ علمی صلاحیت بیان این مطالب را دارد یا خیر.
نچواک متخصص تغذیه