به گفته قائم مقام سازمان امورعشایر کشور عشایر کشور سالانه 190 هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند.
کد خبر: ۱۹۱۴۴۰
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۵ 02 March 2016
به گفته قائم مقام سازمان امورعشایر کشور عشایر کشور سالانه 190 هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه میرولی صفرزاده که به منظور بررسی طرح اسکان هزار خانوار عشایر در مناطق عشایری شهرستان قصرشیرین  به این شهرستان سفر کرده بود، در خصوص میزان تولیدات عشایر گفت: در حال حاضر حدود 220 هزار خانوار عشایر در کشور وجود دارد که یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت دارند و  با در اختیار داشتن 24 میلیون راس دام سالانه بیش از 190 هزار تن گوشت قرمز را روانه بازار مصرف می‌کنند.

وی افزود: باتوجه به اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در 19 استان کشور پیش بینی می‌شود مجموع تولیدات عشایر در پایان سالجاری شش هزارتن نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

صفرزاده همچنین با اشاره به طرح اسکان هزار خانوار عشایر در مناطق عشایری شهرستان قصرشیرین، گفت: در صورت تصویب، سال آینده مطالعات طرح اسکان هزار خانوار عشایری در مناطق عشایری شهرستان قصرشیرین آغاز خواهد شد.

وی گفت: همکاران امور عشایر استان کرمانشاه با همکاری سازمان جهاد کشاورزی برنامه ای برای اسکان هزار خانوار عشایر درا ین منطقه را دارند و با توجه به استعدادهای مناسب منطقه برای کشاورزی و توسعه باغات و  ایجادزیرساختهای مناسب، سال آینده مطالعات خاک و آب و امکان سنجی توسعه کشت و کشاورزی انجام خواهد شد  و با کمک خود عشایر حدود 10 هزار هکتار از اراضی  این منطقه در اختیار عشایر قرارخواهد گرفت و هزار خانوار عشایر در این منطقه اسکان خواهند یافت.

علی‌اشرف آزادی مدیر امورعشایر استان کرمانشاه نیز گفت: با همت دولتمردان نظام مقدس جمهوري اسلامي گامی بلند در جهت جبران بخشي از عقب ماندگي هاي به جا مانده از سالهاي سياه حكومت طاغوت و همچنين خرابيهاي ناشي از جنگ برداشته شده و بنا بر   اين است كه با انتقال آب از رودخانه سيروان به دشتهاي مرزي استان تحول اقتصادي چشمگيري در این منطقه بوجود آيد.

 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار