![](/files/fa/news/1395/7/26/178763_937.jpg)
به گزارش تابناک و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛دراین بازرسی ها ، از 17 واحد خبازی بازدید و چگونگی تهیه، تامین، پخت وتوزیع نان مورد بررسی قرار گرفت .
کنترل امور بهداشتی و رعایت دستور العمل های بهداشتی، کنترل آرد خبازی ها، بررسی وزن و کیفیت نان عرضه شده، درج نرخ نامه در محل کار و مسایلی از این دست،از جمله اموری بود که در این گشت مشترک مورد توجه قرار داشت .
همچنین برای دو واحد خبازی متخلف پرونده تشکیل و به منظور سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.