مدیر امور سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از اختصاص 30 میلیارد و 20 میلیون تومان تسهیلات در سال 96 جهت راه‌اندازی واحدهای راکد و بحران زده بخش کشاورزی در این استان خبر داد.
کد خبر: ۴۷۰۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۲ 31 July 2017
به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، مهندس محمد پور با بیان مطلب فوق افزود: با پیگیری مسئولین استانی و با همت دولت تدبیر و امید و به منظور خروج واحدهای بحران زده راکد و بازگشت آنها به چرخه تولید اعتباراتی برای اینگونه واحدها در نظر گرفته شده که بر اساس دستورالعمل ابلاغی متناسب با دستورالعمل سال 95 بوده و شامل شرکتها و واحدهای کوچک و متوسط تولیدی، صنعتی و کشاورزی است.

مدیر امور سرمایه‌گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه واحدهای بحران زده باید شرایط لازم برای دریافت تسهیلات را داشته باشند، گفت: این واحدها شامل بنگاههای اقتصادی معرفی شده از سوی کارگروه‌های استانی، بنگاه‌های تولیدی که محصولات آنها از بازار فروش قابل قبول برخوردار و منجر به انباشته شدن محصولات در انبار نشود همچنین بنگاه هایی تولیدی متوقف و یا در حال فعالیت کمتر از ظرفیت اسمی بدلیل کمبود نقدینگی می باشد شعب بانک در حداقل زمان ممکن نسبت به قبول و یا رد درخواست با ذکر دلیل  اقدام نماید.

وی با اشاره به سایر شرایط پرداخت تسهیلات خاطرنشان کرد: بانک موظف است طبق ماده 19 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور متناسب با بازپرداخت هر بخش از تسهیلات پرداختی به بنگاه‌های کوچک و متوسط تولیدی، نسبت به آزادسازی وثایق مازاد و یا تبدیل وثایق، متناسب با میزان باقیمانده تسهیلات اقدام کند.

محمدپور تصریح کرد: پذیرش طرح های سرمایه‌ای صرفا در بخش کشاورزی، صنایع تبدیلی وپس از اطمینان از توجیه اقتصادی، مالی، فنی و حقوقی طرح ها امکان پذیر است.

وی اضافه کرد: بررسی تسهیلات سرمایه‌ در گردش صرفا برای طرح های سرمایه گذاری جدید در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی همزمان با بررسی طرح سرمایه‌گذاری یا برای طرح هایی که تسهیلات سرمایه ای آنها توسط بانک پرداخت شده است مجاز می‌باشد.

وی گفت: پرداخت مجدد تسهیلات سرمایه در گردش  به بنگاه‌هایی که در سال گذشته از محل اعتبار بنگاه‌هایی کوچک و متوسط تسهیلات سرمایه در گردش استفاده نموده‌اند، منوط به تسویه تسهیلات قبلی است.

محمدپور با اشاره به اینکه بنگاه‌هایی که تعطیلی یا فعالیت کمتر از ظرفیت اسمی آنها بدلیل کمبود نقدینگی باشد نیز مشمول طرح شده‌اند افزود: چنانچه تعطیلی بنگاه به دلایلی غیر از مورد یادشده از جمله سوء مدیریت و... باشد، شعب مجاز به پذیرش درخواست تسهیلات نمی‌باشد.

محمد پور خاطرنشان کرد: چنانچه بدهی سررسیده مشمولین تبصره یک ماده 3 دستورالعمل بنگاههای کوچک و متوسط نزد سایر بانکها باشد، روسای شعب می‌توانند پس از اخذ و تایید برنامه زمان بندی تسویه بدهی یا چک برگشتی، از منوی تسویه بدهی در بخش مجوزهای سامانه مدیریت اعتبارات استفاده نموده و در صورت وجود بدهی سررسیده نزد بانک، لازم است برنامه زمان بندی تسویه بدهی که به تایید شعبه و مدیریت استان رسیده است به همراه مشخصات طرح و متقاضی برای اخذ مجوز به این اداره کل شود.

وی تصریح کرد: متقاضیانی که در سال گذشته  بر اساس دستورالعمل پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های کوچک و متوسط از شرایط نداشتن بدهی سررسیده، چک برگشتی، رعایت نسبت مالکانه و ارائه صورت‌های مالی حسابرسی معاف و موفق به تسویه بدهی سررسیده و چک برگشتی یا اصلاح صورت‌های خود نشده‌اند، مجاز به استفاده مجدد از معافیت یادشده نمی‌باشند.

وی با اشاره به اینکه نرخ سود تسهیلات مشمول دستورالعمل مطابق دستورالعمل نرخ مصوب شورای عالی پول و اعتبار است افزود: در حال حاضر نرخ سود 18 درصد سالیانه می‌باشد، تعیین می‌گردد.

وی گفت: پرداخت تسهیلات یادشده از طریق سر فصل 713 سامانه مدیریت اعتبارات مهر گستر امکان پذیر بوده و به منظور جلوگیری از بروز مغایرتهای آماری، ثبت دقیق اطلاعات در سر فصل یادشده مورد تایید است.

محمدپور افزود: رعایت سایر دستورالعمل‌های اعتباری بانک از جمله عدم مشمولیت بنگاه در ماده 141 قانون تجارت، لزوم ارائه صورت‌های مالی حسابرسی شده برای بنگاه‌هایی که مجموع تسهیلات انها بیشتر از 10 میلیارد ریال است و... الزامی است.

وی تصریح کرد: سقف اعطای تسهیلات و ایجاد تعهدات موضوع دستورالعمل بر اساس حدود مقرر در آئین نامه‌های تسهیلات و تعهدات کلان و اشخاص مرتبط می‌باشد.

محمدپور گفت: بانک باید حداکثر ظرف یکماه پس از تکمیل مدارک در هر مورد مراتب را بررسی و نتیجه را اعلام نماید.


منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار