یک کارشناس شیلات به شهروندان توصیه کر، هنگام خرید ماهی قرمز پای سفره هفت‌سین به شکل ظاهری بدن ماهی توجه کرده و از نبودن خوردگی، علائم قارچی و یا وجود زخم روی بدن ماهی اطمینان حاصل کنند.
کد خبر: ۱۹۰۹۴۶
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۴ 02 March 2016
یک کارشناس شیلات به شهروندان توصیه کر، هنگام خرید ماهی قرمز پای سفره هفت‌سین به شکل ظاهری بدن ماهی توجه کرده و از نبودن خوردگی، علائم قارچی و یا وجود زخم روی بدن ماهی اطمینان حاصل کنند.

سعید بابایی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه با بیان اینکه به طور معمول بیماری مشترک خاصی بین انسان و ماهی وجود ندارد، گفت: ماهی‌ها برعکس انسان‌ها که خونگرم هستند، موجوداتی خونسرد بوده و لذا بیماری مشترک خاصی بین انسان و ماهی‌ها وجود ندارد.

بابایی با بیان اینکه نگهداری ماهی‌ها در محیط خانه مشکل چندانی ندارد، گفت: با این حال بهتر است خانواده ها ماهی‌های قرمز را به مدت طولانی در منزل نگهداری نکنند.

بابایی به شهروندان توصیه کرد، در صورت خرید ماهی قرمز نکات بهداشتی را رعایت کرده و تا حد امکان مدت نگهداری ماهی در منزل را محدود کنند.

این کارشناس شیلات افزود: توصیه می‌شود خانواده‌ها از دست زدن کودکان خردسال به بدن ماهی جلوگیری کرده و از این طریق مانع از انتقال بیماری‌های احتمالی به کودک شوند.

بابایی به افراد توصیه کرد: به منظور جلوگیری از انتقال بیماری احتمالی حین عوض کردن آب تنگ ماهی دستکش نایلونی بپوشند.

بابایی سپس به افراد توصیه کرد، تا برای عوض کردن آب ماهی از آب بدون کلر استفاده کرده و برای این کار آب شهر را به مدت یک تا دو روز قبل برای از بین رفتن کلر آن نگهداری کرده و سپس نسبت به تعویض آب تنگ ماهی اقدام کنند.

وی افزود: کلر برای ماهی‌ها خطرناک بوده و می‌تواند منجر به تلف شدن سریع آنها شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار