مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور گفت: ۷۵۰ خباز یارانه‌ای پَز و ۳۰۰ خباز آزادپز در سطح شهرستان کرمانشاه فعالیت می‌کنند.
کد خبر: ۴۴۴۹۰۴
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۹ 20 June 2017
به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از مهر،مظفر رحیمی، اظهار داشت: کارخانجات آرد استان کرمانشاه از آخرین تکنولوژی‌های روز بهره‌مندند و آردی که هم اکنون تولید می‌شود نسبت به سَنوات قبل کیفیت بالا و عالی دارد.

وی افزود: اکنون زمان برداشت گندم از شهرستان‌های گرمسیری استان کرمانشاه آغاز شده و حدود ۱۰۰ هزار تُن گندم خریداری کردیم و تاکنون بیش از ۳۶۷ میلیون تومان نیز به کشاورزان پرداخت شده است و مابقی نیز به تدریج پرداخت می‌شود.

رحیمی با بیان اینکه آرد خوب از گندم خوب تهیه می‌شود، افزود: نان خوب علاوه بر ماهیت کیفیتی آن باید دارای ظاهری خوب و تشکیل خمیر مناسب و پخت مناسب باشد و استفاده از خمیرترش را به عنوان افزودنی مجازی که باعث بالابردن کیفیت و ارزش غذایی نان می‌شود به خبازی‌ها توصیه کردیم.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با بیان اینکه استفاده از بلانکیت و جوش شیرین را در هیچ کدام از خبازی‌های استان کرمانشاه نداریم، افزود: کیفیت نان در خبازی‌های آزادپز بهتر از یارانه‌ای‌ها است.

وی از وجود ۲۰۰۵ واحد خبازی در سطح استان خبر داد و گفت: ۷۵۰ خباز یارانه ای پَز و ۳۰۰ خباز آزادپز در سطح شهرستان کرمانشاه و از نیمی از خبازی‌های استان در شهرستان کرمانشاه وجود دارد.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار